ISKAV Sertifikalı Satış- Pazarlama Eğitim Programının 2. Dönemi 8 Ocak’ta Sona Erdi

ISKAV’ın Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiği 6 Kasım 2015 Cuma günü başlayan İklimlendirme Sektörü Çalışanlarına Yönelik Sertifikalı Satış-Pazarlama Eğitim programı 8 Ocak 2016 Cuma günü gerçekleştirilen son dersin ardından tamamlandı. İlk olarak 2015 yılında 9 Ocak – 13 Şubat tarihlerinde iklimlendirme sektöründen 13 farklı firma ve 17 katılımcı ile gerçekleşen programın ikincisine de iklimlendirme sektörünün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. 13 farklı firmadan 17 sektör profesyonelinin katıldığı programda, katılımcıların aralarındaki iletişim yüksek seviyede oldu.

Dersler dışında da ortak sosyal ajandalar ve karşılıklı firma ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi katılımcıları memnun eden unsurlar arasında yer aldı. İş dünyasının her alanında hissedilen rekabet ortamında fark yaratan profesyoneller olmak her zamankinden daha zor ve daha önemli hale gelirken çok yönlü olarak hazırlanan programda; Çağdaş Endüstriyel Ürün Pazarlama, Satış Teknikleri, Sunum Teknikleri, İş Yaşamında Profesyonellik, Dış Ticaret ve Kıymetli Evrak-Sözleşmeler Hukuku dersleri yer aldı. Alanında yetkin uzman eğitimcilerin yer aldığı programda; Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Maslak Yerleşkesindeki Meslek Yüksekokulunda ISKAV Merkezinde gerçekleştirildi.

8 Ocak 2016 Cuma günü yapılan Kıymetli Evrak ve Sözleşme Hukuku dersinin ardından sertifika töreni gerçekleştirildi. ISKAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim ve Laboratuvar Komisyonu Başkanı Nurettin ÖZDEMİR tarafından başarılı olan katılımcılara sertifikaları verildi. Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Nurettin ÖZDEMİR “ISKAV’ın Sertifikalı Eğitimi Programları aracılığıyla iklimlendirme sektörünün nitelikli iş gücü talebine yönelik önemli bir katkı sunduklarını ve sektöre yönelik katma değer yaratmaya devam edeceklerini” belirtti. Katılımcıların da yüksek memnuniyetlerini ifade etmelerinin ardından program sona erdi.

Saygılarımızla,

ISKAV