ISK-SODEX Fuar Destek İmza Töreni Gerçekleştirildi


ISK-SODEX fuarına ilişkin olarak  kurucular DOSİDER, ISKAV, İSKİD, İZODER, TTMD ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasındaki anlaşma, fuarın desteklenmesi, ortak sinerji yaratmak ve fuarın başarısının arttırılması adına paydaş dernekler ESSİAD, KBSB, MTMD, POMSAD ve SOSİAD’ın da katılımıyla gerçekleşti.

27 Ocak 2017 tarihinde düzenlenen imza törenine; Hannover Messe Sodeks Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, ISKAV Yönetim Kurulu Başkanı Vural Eroğlu ve Başkan Yardımcısı Metin Duruk, DOSİDER Genel Sekreteri Süleyman Bulak, İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Savcı  ve  Dernek Müdürü Hüseyin Yüksel, TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Sarven Çilingiroğlu, İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ESSİAD Başkanı Hakan Semerci, KBSB Başkanı Hacı Ahmet İlhan ve Genel Koordinatörü Cemalettin Kutluca, MTMD Müdürü Nezih Giray, POMSAD Başkanı Kutlu Karavelioğlu ve SOSİAD Başkanı Metin Terzibaşıoğulları katıldılar.

İmzalanan protokol sonucunda, kurucu dernekler, vakfın ve paydaş derneklerin de katılımı ile Türkiye İklimlendirme Sektörünün gelişimi için önemli adımlar atıldı. 2018 ISK-SODEX  7-10 Şubat tarihlerinde yapılmasına karar verilerek etkin bir fuar oluşturulması  için yürütme kurulu ve Teknik  komite çalışmaları hızlandırıldı. Talep eden derneklerin üyeleri ile özel toplantılar başlatıldı. Tüyap Fuar Merkezinde 50.000m²  stand alanında 14 holde gerçekleşecek fuarın başarılı geçmesi için çalışmalar başlatılmıştır.